rgduzivo
Naslovna | Vijesti | Regija | Novi snimci seksualnih orgija vladike Kačavende

Novi snimci seksualnih orgija vladike Kačavende

Novi snimci seksualnih orgija vladike Kačavende

Srbijanski mediji danas pišu o snimcima homoseksualnih aktivnosti vladike Vasilija Kačavende.

Sinod pravoslavne crkve posjeduje materijale koji svjedoče o seksualnim aktivnostima vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija (Kačavende), piše “Blic” navodeći da je imao uvid u dio kolekcije snimaka episkopa koji govore o njegovim homoseksualnim sklonostima.

List piše da se na snimkama vidi da vladikin angažman “nije duhovne već intimne, tjelesne prirode”.

“Blic” navodi da sinod SPC posjeduje lascivne fotografije, video i audio snimke i oko 40 svjedočenja mladića i svećenstva Eparhije zvorničko tuzlanske, a svjedočenja su o vladikinim seksualnim sklonostima i o pritiscima na seksualni odnos.

“Blic” navodi da je imao uvid u snimak koji traje oko pet minuta i na kome se vidi vladika u krupnom planu u zagrljaju s mladićem sa kojim se ljubi u usta.

List piše da je juče imao uvid i u drugi snimak koji su u Beograd donijeli vjernici iz Bijeljine, a koji kažu da posjeduju još jedan snimak na kome je vladika s mladićem u krevetu. Također, građani iz Bjeljine su pokazali i nekoliko fotografija vladike u nedozvoljenim situacijama za monaha.

Unesite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Scroll To Top